martes, 9 de mayo de 2006

Dias de cine: Eurotrip


Hi ha pel·lícules bones, ni ha de dolentes i ni ha que no sabries com classficar. Avui posare una peli del 3er grup.
Es diu "Eurotrip" el nom us sonarà a Roadtrip i de fet s'assemblen (nota del autor: no he vist Roadtrip). Per que us feu una idea fare un petit resum de l'argument d'Eurotrip. Un noi americà amb la mentalitat similiar al tipic noi americà que ens presenten en les pelis com American Pie, a d'anar a Alemania per que allà vol coneixer una noia que fa temps que es coneixen via mail per que així practica alemany. Per fer-ho mes divertit l'acompanya un amic sortit. Un cop a Europa es troben a un amic i la seva germana, a partir d'aqui han d'arribar a Alemania però obviament no serà facil.
La pel·lícula es del famos director Jeff Schaffer i els protagonistes son els no menys coneguts Michelle Trachtenberg, Travis Wester, Scott Mechlowicz i Jacob Pitts. De fet mai havia vist aquesta gent abans ni per suposat havia sentit enomenar mai aquest director ni cap dels noms.
De fet la pel·lícula es força estupida en general però té trossus en concret que son bons si gaudeixes d'aquesta pel·lícula en companyia d'amics que son mes habiat propensos a riure.
Es una mica com la mítica serie "Oh! Europa!" de la Cubana per que apareixen diversos topics de cada país. Apareixen els Hooligans anglesos, i cal destecar per exemple, com sempre que surt alemanya pel mig ha d'apareixder el David Hasselholf parodiat d'alguna manera i això es d'agrair. Com es d'esperar també es fiquen amb els idiomes complicats d'europa tal com l'Holandes (Vandersexxx). Sense oblidar un exemple dels paisos mes marginals d'europa com ara Eslovakia.
En resum una peli que has de guadir amb moltes crispetes, molts amics i a punt per veure gags simples però divertits
Apa, bona nit!

6 comentarios:

  1. esta peli es una mierda, fantochada de lo majos que son los jóvenes en EEUU y la manera de deshinibirse fuera de la temporada de estudios. Si si son los mejores. Me la suda. Aber si ponemos pelis mas interesantes sobre las que se pueda hablar.

    ResponderEliminar
  2. Pons/Bons la publicitat del teu blog ja està exprimida al menú lateral: "Blogs de gente inquieta". Així doncs, t'he borrat la que tú havies escrit. Encantat de tenir-te entre nosaltres.

    ResponderEliminar
  3. PD: No siguis pretenciós a l'àmbit de la "publicitat a un mateix". Sigue-ho a tots als altres ámbits.

    ResponderEliminar
  4. esta peli no es digna ni de esas palomitas que tu dices. Pero bueno mientras que pronuncies una vez la palabra petética en el texto, ya me vale

    ResponderEliminar
  5. "Aber si ponemos pelis mas interesantes sobre las que se pueda hablar." Estoy de acuerdo con Maria, menos en el "Aber".
    Necesito una inyección de pretenciosidad... aaah...

    ResponderEliminar
  6. "Dias de cine: Eurotrip"

    Pretencioso de la ostia. Si te pilla el tio de dias de cine te pone verde.

    ResponderEliminar